logo beta consultancyLinkedIn-profiel van Bert Eenkhoorn weergeven   Twitter-profiel van Bert Eenkhoorn weergeven

INTERIM MANAGEMENT
Algemeen en technisch management is voor Bèta Consultancy bekend terrein. Wij hebben ruime ervaring in het managen van multidisciplinaire projecten in de civiele techniek en de complete watersector. We hebben kennis van de markt, kennis van de techniek en een scherp oog voor processen, maar belangrijker nog: we hebben gevoel voor mensen.

De factor mens
Waarom die nadruk op mensen? Omdat het uiteindelijk de factor mens is die bepaalt of uw organisatie berekend is op haar taak. Wij zorgen dat de kennis en ervaring die u in huis heeft, van waarde is in de praktijk. Wij zien snel waar de sterke kanten van uw mensen liggen en hoe onderlinge relaties verbeterd kunnen worden. Samenwerken wordt weer het uitgangspunt. Door tegelijkertijd mensen de ruimte te geven die ze nodig hebben, nemen zij hun enthousiasme en gedrevenheid weer mee naar de werkvloer. Het resultaat? Tevreden medewerkers, goedlopende processen én: tevreden klanten.

Hoe zet u ons in?
Bèta Consultancy vervult onder andere de volgende functies ad interim: bedrijfsleider, adjunct-directeur, technisch directeur, teamleider of afdelingshoofd.


“Bèta Consultancy draagt zorg voor de oplossing van uw capaciteits-
vraagstuk”
Project- en
tendermanagement


Het winnen van aanbestedingen vraagt de nodige ervaring. Het leidinggeven aan een project(team) vraagt inzicht en discipline. Bèta Consultancy heeft de kennis en ervaring in huis om op een gedegen wijze invulling te geven aan bovenstaande activiteiten.

Lees verder ⇒
Advies


Bèta Consultancy helpt partijen om het speelveld van vraag en aanbod professioneel en efficiënt in te richten. We adviseren u bij het maken van goede afwegingen en samen met u vertalen we op papier gemaakte afspraken naar de praktijk.


Lees verder ⇒